Jaa tämä

Riippumatta siitä, että tämä on maukas pikaruoka on resepti melko terveellinen. Vegaaniset tacot valmistuu nopeasti ja reseptiä on vaikea mokata. Voit tehdä niitä myös vieraille, jos et halua tai kerkeä käyttää ruuanvalmistukseen paljon aikaa. Vieraat voi kasata tacot itse, se säästää aikaa entisestään ja tuo ruokailuun jopa tunnelmaa. 

6 kpl/ valmistusaika 20 minuuttia/ proteiinipitoisuus yli 10%

Nopeat vegaaniset tacot

1 dl tummaa soijarouhetta

100 g (puolikas tölkki) keitettyjä mustapapuja

puolikas paprika

salaattiruukku

1 avocado

1 dl salsa kastiketta

2 valkosipulinkynttä

puolikas sipuli

1,5 dl kasvislientä (esim. vesi ja puolikas liemikuutio)

4 rkl oliiviöljyä (myös rypsiöljy käy)

0,5 tl juustokuminaa (ei pakollinen)

pippuria 

  1. Lämmitä uuni 180 c asteeseen.
  2. Pilko sipuli, paprika, avocado ja silppua valkosipuli. 
  3. Paista valkosipuli, sipuli ja soijarouhe pannulla noin 5 minuuttia keskilämmöllä välillä sekoittaen.
  4. Laita tacokuoret uuniin ja lämmitä niitä 5 min. Itse heitin kuoret uuniin lämpiämään ja käänsin uunin pois päältä.
  5. Valuta ja huuhtele pavut.
  6. Lisää paistinpannulle kasvisliemi ja paista kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
  7. Lisää pannulle mustapavut, pippuri ja juustokumina. Paista sekoittaen kunnes pavut ovat kuumia.
  8. Kasa kaikki ainekset tacon kuorien sisään.

This Post Has 2 Comments

  1. Hei!
    Näyttää todella niin herkulliselta, että on aivan pakko testata näitä🙋

    1. Heh kiitos! Laita kommenttia, miten onnistui!

Leave a Reply

Close Menu