Jaa tämä

Tämä vegaaninen munakas on valmistettu kikhernejauhosta ja tässä on runsaasti makua. Vegeresepti sisältää reilusti proteiinia ja se sopii täydellisesti aamu tai välipalaksi.  Jos kauppalista on liian pitkä, voit jättää osat vihannekset pois tai laittaa jotain muuta tilalle. 

2 annosta/ valmistusaika 25 min/ proteiinia yli 15%

Mausteinen vegaaninen munakas

100 g (2 dl) kikhernejauhoa

0,5 rkl curryjauhetta

0,5 rkl timjamia

2 rkl ravintohiivaa

1 tl leivinjauhetta

2 dl vettä

2 herkkusieniä (viipaleiksi)

puolikas paprika (viipaleiksi)

5 kirsikkatomattia (puolikkaiksi)

puolikas punasipulia (viipaleiksi)

2 kourallista baby pinaattia 

Oliiviöljyä paistamiseen

  1. Sekoita kulhossa keskenään kikhernejauho, curryjauhe, timjami, ravintohiiva ja leivinjauhe.
  2. Lisää vesi, sekoita ja aseta seos sivuun.
  3. Paista sienet, paprika ja sipulit pannulla öljyssä pari minuuttia.
  4. Lisää pannulle vähän vielä öljyä, pinaatit, kirsikkatomaatit ja kikherneseos.
  5. Paista keskiteholla 15 minuuttia
  6. Koristele kirsikkatomaatteilla ja pinaatilla

This Post Has 2 Comments

  1. Hei, oletko kokeillut härkäpapujauhoa kikhernejauhon sijaan?!

    1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! En ole valitettavasti. Tiedätkö, toimiiko se?

Leave a Reply

Close Menu