Jaa tämä

Kun tulet kotiin ja haluat jotain hyvää ruokaa, mutta sinulla ei ole aikaa eikä halua kokata pitkään. Tämä resepti on mahtava ratkaisu sellaiseen tilanteeseen! Täyttävässä vegereseptissä on vain 5 raaka-ainetta ja vihreä curry valmistu alle puolessa tunnissa.  Jos ajattelet, että ei niin helppo vegaaniruoka voi olla herkullista, tulet yllättymään! Itse tykkään erityisesti reseptissä bataatin pehmeästä mausta. Voit tarjota ruuan esimerkiksi basmati riisin kera.

4 annosta/ valmistusaika 25 minuuttia/ proteiinia yli 5%

5 raaka-aineen curry

1 pieni bataatti (noin 300 g)

puolikas parsakaali (noin 200 g)

500 g kiinteätä tofua

2 rkl vihreää currytahnaa

800 ml (2 tölkkiä) kookosmaitoa

  1. Leikkaa tofu kuutioiksi. Paista kuutiot pannulla keskilämmöllä rypsiöljyssä ruskeaksi. Aseta sivuun, kun ne ovat saaneet runsaasti väriä.
  2. Kun tofu paistuu, kuori bataatti ja leikkaa se kuutioiksi. Leikkaa parsakaalista noin peukalon kokoiset palat.
  3. Paista bataattikuutioita kattilassa tai pannulla rypsiöljyssä muutama minuutti.
  4. Lisää currytahna ja paista 20 sekuntia lisää.
  5. Lisää kookosmaito ja keitä noin 10 minuuttia kunnes bataatti on kypsä.
  6. Lisää parsakaali ja paista noin 3 minuuttia kunnes parsakaali on kauniin vihreä. On hyvä jättää parsakaali pikkasen rapeaksi.
  7. Lisää lopuksi tofukuutiot, sekoita ja siirrä curry liedeltä.

Leave a Reply

Close Menu